Projects

Welkom op de pagina “Websites”

Op deze pagina vindt u veel informatie over onze lopende, gerealiseerde en toekomstige websites / projecten. Hieronder vindt u een aantal logo’s en korte website beschrijvingen. Als u op een van de logo’s klikt komt u op de bijbehorende site terecht. We raden u dan ook aan, om de korte beschrijvingen goed door te lezen, om vervolgens door te klikken naar de pagina.

One Step Community

‘One Step Community; verbindt wereldwijd mensen met elkaar. Onze slogan is dan ook; ‘just one step away from…’ met andere woorden; de wereld is dichterbij dan je denkt. De community die in 2020 is bedacht door Martinus van Lies, staat ook wel bekend als een online platform die jou connect met de wereld om ons heen. Gericht op gezondheid in de ruimste zin van het woord, ben je slechts een stap verwijdert van een betere mindset, gezondere voeding en alternatieve producten voor verschillende doeleinden. We hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in producten zoals voedingssupplementen, wietolie, CBD-olie en meer… Duizenden personen hebben dankbaar gebruik gemaakt van onze diensten en producten. Door te blijven bouwen aan verschillende websites, zoals JustMartinus.comGratisOlie.nl KimmieSSweeds.nlWietOliePuur.nl laten we zien dat we het grootste en meest diverse platform zijn op het gebied hennep, cannabis, voedingssupplementen en mindset. Zo organiseren wij regelmatig online seminars en informatiebijeenkomsten om onze statistische informatie met iedereen te delen die daar behoefte aan heeft.
‘De CannaMedSocialClub stichting WietOliePuur is ontstaan door de toenemende behoefte aan oliën, crèmes en pasta’s met gezondheidsvoordelen. Wij zijn een Stichting zonder winstoogmerk, die producten verstrekt aan donateurs die daar baat bij hebben. Tevens is de taboesfeer rond om deze producten aan het verdwijnen, door het ontstaan en toenemen van CannaMedSocialClubs zoals de stichting WietOliePuur. De Stichting is opgericht door Martinus van Lies. Als ervaringsdeskundige is hij in aanraking gekomen met dit soort producten. Ondertussen geeft Martinus lezingen en avondvullende presentaties over hennep en cannabis
‘JustMartinus is een website waar je de beste speciaal voor jou geselecteerde hennep/cannabis producten uit heel Europa kunt vinden. Op de website van JustMartinus vind je een selectie van 100% legale hennep/cannabis producten. Van bloemtoppen, hasj, oliën, tot zetpillen, crèmes en zalfjes. Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid door steeds vernieuwende producten toe te voegen. JustMartinus is niet alleen een website, maar zo zijn er ook fysieke winkels die je kunt bezoeken. Deze winkels zijn vrijblijvend toegankelijk voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Wij serveren gratis CBD cupcakes (gebakken terwijl je wacht) met een lekkere kop koffie of thee. Tijdens het genieten van deze traktatie helpen we je graag verder aan informatie over onze producten. Onze werkwijze is als volgt; je komt vrijblijvend langs om je te laten adviseren, en bij de aanschaf van een product maak je een vervolgafspraak om een update te geven over de door jou aangeschafte producten. Zo monitoren wij samen met jou je persoonlijke bevindingen. Het doel hiervan is ervoor te zorgen dat de producten die je hebt gekocht ook optimaal zijn werking doen. Dit soort producten kunnen zeer efficiënt werken als je leert dit op de juiste manier te gebruiken. En daar komt onze expertise en specialisatie om de hoek kijken.
‘KimmieSSweeds verkoopt heerlijke hennep/cannabis geinfuseerde snoepjes en koekjes. Inmiddels is het assortiment ook uitgebreid met broodsmeersels, drankjes en kant en klare boxen. Kies je liever voor een suikervrije variant, bij Kimmies vind je voor ieder wat wils! Al onze producten worden gemaakt van de meest hoogwaardige kwalitatieve eetwaren. Zo weten we zeker dat de smaak je zult bevallen. Om producten te bestellen dien je wel 18 jaar of ouder te zijn. KimmieSSweeds is ontstaan bij de stichting WietOliePuur waar veel positieve ervaringen werden opgedaan met het infuseren van snoepjes zoals dropjes, gummiberen, cakejes en koekjes met onze 100% biologische hennep/cannabis extracten. Veel van onze artikelen zijn per stuk verkrijgbaar, maar het is zeker de moeite waard om bij een (speciale) gelegenheid gebruik te maken van onze boxen. En laten we eerlijk wezen; de box is zo samengesteld dat zij van elke gelegenheid een feestje maakt.
Veel mensen blijken baat te ondervinden bij het gebruik van hennep/cannabis oliën. Helaas zijn er ook mensen die dit soort producten niet kunnen veroorloven, terwijl ze wel een positieve ervaring hebben opgedaan. Voor deze mensen hebben wij de Robin Hood website Gratisolie.nl in het leven geroepen. Je vindt er naast olie, ook allerlei andere producten uit al onze webshops. Maar dan in miniatuur! Heb jij ook een kleine beurs, maak dan gebruik van dit geweldige initiatief! Bij deze webshop kun je maximaal 1 product per dag bestellen (i.v.m. kosten). Onze producten zijn van hoog niveau en daarom ook zeer kostbaar. We hopen dan ook dat we dit initiatief nog lang kunnen volhouden om minderbedeelden lang te kunnen voorzien van gratis olie.

‘Martinus van Lies is een spreker in hart en nieren; zijn vakgebieden hebben allemaal te maken met het menselijk lichaam. Van een goede mindset, tot gezonde voeding en van hennep/cannabis producten tot het coachen van personen die graag voor de gezondste optie gaan. ‘Rijkdom begint bij gezondheid, vertelt Martinus ‘en de sleutel tot succes ligt binnen handbereik’. Het is jouw leven en jij verdient het beste. Door altijd te blijven studeren en kennis tot zich te nemen van wereldberoemde experts, zijn zijn inzichten verassend en veelzijdig. Op een toegankelijke, persoonlijke en begrijpelijke manier vertelt hij jou hoe je simpele dingen in je leven kunt aanpassen, die grote positieve veranderingen kunnen hebben in je leven. Heb je bijvoorbeeld moeite om doelen te stellen, of wil je graag meer financiële onafhankelijkheid? Dan neemt Martinus hier uitgebreid te tijd voor om samen met jou een plan om te stellen. Omdat we weten dat het een het ander niet uitsluit, breidt hij zijn kennis steeds uit.  Enkele voorbeelden die volgt zijn de hoog aangeschreven doktoren William Li, David Sinclair en professor Thomas Seyfried. Maar ook Bob Proctor, Charlie Munger en Tony Robbins ontbreken niet in dit rijtje. Het is niet nodig om zelf alle boeken op het gebied van gezondheid te bestuderen, want Martinus heeft de selectie al voor je gemaakt. Via de webshop kun je bel momenten, advies op maat gesprekken en zelf complete RSO-kuur (Rick Simpson) trajecten aanschaffen.

‘Wat niet mag ontbreken in dit rijtje van producten is Kombucha! Nu in een 2.0 jasje gestoken door Martinus van Lies. Lokaal gebrouwen en met een hennep en cannabis twist, geeft dit drankje je meer power. Canbucha is een synergetisch elixer dat de helende eigenschappen van van cannabinoiden en kombucha verenigt. Een verfrissende, natuurlijk koolzuurhoudende drank met een aardse, knapperige smaak in 10 variaties. Onze handgemaakte kombucha is doordrenkt met van hennep, gebrouwen met verschillende biologische zwarte thee soorten en rietsuiker, honing en vervolgens op smaak gebracht met biologische gember of kurkuma wortel. Alleen voor mensen die durven… deze drank is voor echte strijders! De strijder die zich middels deze gezonde drank zijn algemene weerstand wil verbeteren is diegene die we zoeken! Deze bijzondere thee die door de strijder Dzjengis Kahn naar Europa kwam heette destijds ook de theedrank voor de onsterfelijke strijders’
‘AlmeloErWasEens.. Is een initiatief opgezet en bedacht door Martinus van Lies. Als geboren Almeloër vindt Martinus het belangrijk om maatschappelijk zich in te zetten voor zijn oh zo geliefde stad. AlmeloErWasEens is een lokaal platvorm waar je terecht kunt voor oude foto’s van toen… maar waar ook een plekje is voor lokale ondernemers om wat meer publiciteit te krijgen in en rondom de stad. Zo zetten we regelmatig bedrijven in het zonnetje en posten we dagelijks de mooiste natuurfoto’s in onze flora en fauna groep. Op het YouTube kanaal van AlmeloErWasEens vind je unieke video’s die meer laten zien over Almelo en haar verborgen schoonheden. Voor Almelo, door Almelo. Als kers op de taart hebben we over het platform een prachtig full color A4 boek geschreven. In het boek vind je onder andere leuke berichten van bekende Almeloërs, zoals Herman Finkers, Tom Egbers en Metje Blaak en unieke content van leden van de groep zelf. Maar ook is AEWE een online ontmoetingsplek waarin oude liefdes, schoolvriendjes, familie en kennissen elkaar hebben teruggevonden nadat ze bijvoorbeeld Almelo hebben verlaten. Zo verenigt het platform meer dan 20.000 Almeloërs wereldwijd.